E-Connect dakopbouw antenne

Travelvision E-Connect

Registreren

Vul hier uw gegevens in zodat wij u automatisch op de hoogte kunnen brengen als er een belangrijke firmware update beschikbaar is voor uw Travel Vision E-Connect dakopbouw antenne.

U krijgt enkel een melding indien zich een belangrijke update voordoet voor de Nederlandse/Belgische markt! Dit zijn satellietontvangst wijzigingen m.b.t. ontvangst van CanalDigitaal en TV-Vlaanderen zenders.

Het kan zijn dat tussentijds een nieuwe software update wordt uitgebracht die niet van invloed is voor de Nederlandse/Belgische zenders. Deze software update kunt u wel altijd uitvoeren en heeft geen verdere invloed op ontvangst van deze zenders.

U krijgt enkel een melding dat er nieuwe software op de website geplaatst is, de software dient u te downloaden vanaf de website.

Travelvision BV hecht veel belang aan uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.