Travelvision ermöglicht es jedem, unterwegs fernzusehen

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische schotelantennes voor de maritieme- en de recreatiemarkt. De producten van Travel Vision onderscheiden zich door betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid met een juiste prijs/kwaliteitverhouding. Unieke innovatieve technologie, gebruiksgemak en prijsstelling geven de doorslag in succes!

Geschichte

Travel Vision schotelantennes kwamen voor het eerst in 1989 op de markt. In 1992 introduceerden we de allereerste analoge automatische satelliet volgantenne, een primeur voor de binnenvaart. In 1996 kwamen de eerste Travel Vision digitale schotelantennes op de markt; de Travel Vision Marine 2 voor de binnenvaart en de Travel Vision Standaard voor de campermarkt. Door de enorme vraag die ontstond vanuit de binnenvaart specialiseerden wij ons vanaf 2001 in de maritieme sector. Al snel werd de Travel Vision Modi, de eerste dome antenne, op de markt gebracht en in 2007 volgde de introductie van de Travel Vision Q6.

Marktführer in der Binnenschifffahrt

Travel Vision groeit uit tot marktleider in de Europese binnenvaart onder andere door de introductie van de Travel Vision schotelantenne met Duo LNB in 2010. Deze unieke en innovatieve oplossing betekende wederom een primeur voor de binnenvaart. Om deze positie te verstevigen werd in juni 2015 de Q7 DUO geïntroduceerd, een maritieme schotelantenne voorzien van Travel Vision’s allernieuwste Dynamic Tracking Technology. Deze schotel biedt tot maar liefst 25% signaalopbrengst en is hierdoor uitermate geschikt voor ontvangst van HD zenders.

Wohnmobil und Wohnwagen

In 2012 brengen we de Travel Vision R6 schotelantenne op de markt. Een volautomatische schotelantenne op statief speciaal geschikt voor de kampeerder met camper of caravan. Begin 2015 gevolgd door de TVA schotelantennes, geschikt voor dakmontage. In 2017 voegen we LED TV’s met ingebouwde satellietreceiver toe aan ons assortiment. Ook werd de Travel Vision G6 schotelantenne geïntroduceerd, een automatisch volgende schotel geschikt voor jachten en zeegaande schepen.

Neueste Entwicklungen

In 2018 wordt de Travel Vision R7 op de markt gebracht, de opvolger van de zeer succesvolle R6 schotel. Zowel in de binnenvaart als in de recreatie markt is Travelvision uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van satellietontvangst. In januari 2019 verhuizen we naar een gloednieuw, ruim en modern bedrijfspand om zo aan de steeds groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen.