Travelvision maakt tv en internet onderweg voor iedereen mogelijk

Travelvision biedt hoogwaardige producten op het gebied van connectiviteit voor schepen en voor campers en caravans. Wij zijn gespecialiseerd in satelliet tv, WiFi, 4G LTE en draadloze technologie voor mobiele toepassingen. De producten van Travel Vision onderscheiden zich door betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Unieke innovatieve technologie, gebruikersgemak en prijsstelling geven de doorslag in succes.

Geschiedenis

In 1989 kwamen de eerste Travel Vision schotelantennes op de markt. In 1992 introduceerden we de allereerste analoge automatische satelliet volgantenne, een primeur voor de binnenvaart. In 1996 gevolgd door de eerste Travel Vision digitale schotelantennes voor de binnenvaart en voor campers. Door de enorme vraag die ontstond vanuit de binnenvaart specialiseerden wij ons vanaf 2001 in de maritieme sector.

Marktleider in de binnenvaart

Travel Vision groeit uit tot marktleider in de Europese binnenvaart onder andere door de introductie van de Travel Vision schotelantenne met Duo LNB in 2010. Deze unieke en innovatieve oplossing betekende wederom een primeur voor de binnenvaart. Om deze positie te verstevigen werd de Q7 DUO geïntroduceerd, een maritieme schotelantenne voorzien van Travel Vision’s allernieuwste Dynamic Tracking Technology met maar maar liefst 25% meer signaalopbrengst.

Camper en caravan

In 2012 keert Travelvision terug op de markt voor campers en caravans met de introductie van de Travel Vision R6 schotelantenne. Een unieke volautomatische schotelantenne op statief. Begin 2015 gevolgd door de TVA schotelantennes, geschikt voor montage op het dak van camper en caravan. In 2017 voegen we LED TV’s met ingebouwde satellietreceiver toe aan ons assortiment. Ook werd de Travel Vision G6 schotelantenne geïntroduceerd, een automatisch volgende schotel geschikt voor jachten en zeegaande schepen. In 2018 kwam de Travel Vision R7 op de markt, de opvolger van de zeer succesvolle R6 schotel.

Nieuwste ontwikkelingen

In januari 2019 verhuisden we naar een gloednieuw, ruim en modern bedrijfspand om zo aan de steeds groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen. Waarna in 2021 de internet oplossing 4G Wifi Connect geïntroduceerd werd. Zowel in de maritieme sector als in de markt voor campers en caravans is Travelvision uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van satellietontvangst.