Travelvision maakt tv kijken onderweg voor iedereen mogelijk

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van automatische schotelantennes en wij richten ons op de maritieme- en de camper-en caravanmarkt. De producten van Travel Vision onderscheiden zich door betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Unieke innovatieve technologie, gebruiksgemak en prijsstelling geven de doorslag in succes!

Geschiedenis

In 1989 kwamen de eerste Travel Vision schotels op de markt. In 1992 introduceerden we de allereerste analoge automatische satelliet volgantenne, een primeur voor de binnenvaart. In 1996 gevolgd door de eerste Travel Vision digitale schotelantennes; de Travel Vision Marine 2 voor de binnenvaart en de Travel Vision Standaard voor de campermarkt. Door de enorme vraag die ontstond vanuit de binnenvaart specialiseerden wij ons vanaf 2001 in de maritieme sector. Al snel werd de Travel Vision Modi, de eerste dome antenne, op de markt gebracht en in 2007 volgde de introductie van de Travel Vision Q6.

Marktleider in de binnenvaart

Travel Vision groeit uit tot marktleider in de Europese binnenvaart onder andere door de introductie van de Travel Vision schotelantenne met Duo LNB in 2010. Deze unieke en innovatieve oplossing betekende wederom een primeur voor de binnenvaart. Om deze positie te verstevigen werd in juni 2015 de Q7 DUO geïntroduceerd, een maritieme schotelantenne voorzien van Travel Vision’s allernieuwste Dynamic Tracking Technology. Deze schotel biedt tot maar liefst 25% meer signaalopbrengst en is hierdoor uitermate geschikt voor ontvangst van HD zenders.

Camper en caravan

In 2012 keren we terug op de markt voor campers en caravans met de introductie van de Travel Vision R6 schotelantenne. Een unieke volautomatische schotelantenne op statief. Begin 2015 gevolgd door de TVA schotelantennes, geschikt voor montage op het dak van camper en caravan. In 2017 voegen we LED TV’s met ingebouwde satellietreceiver toe aan ons assortiment. Ook werd de Travel Vision G6 schotelantenne geïntroduceerd, een automatisch volgende schotel geschikt voor jachten en zeegaande schepen.

Nieuwste ontwikkelingen

In 2018 brengen we de Travel Vision R7 op de markt, de opvolger van de zeer succesvolle R6 schotel. Zowel in de maritieme sector als in de markt voor campers en caravans is Travelvision uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van satellietontvangst. In januari 2019 verhuizen we naar een gloednieuw, ruim en modern bedrijfspand om zo aan de steeds groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen.