De Travel Vision 4G WiFi Connect:

Altijd en overal een snelle en betrouwbare internetverbinding

Leverbaar in 2021

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven, ook op reis wilt u een snelle en betrouwbare internetverbinding. Hierbij wilt u natuurlijk niet afhankelijk zijn van een zwak WiFi signaal van de camping of een slecht bereik van het mobiel netwerk.

De Travel Vision 4G WiFi Connect is de perfecte oplossing

Met de Travel Vision 4G WiFi Connect beschikt u altijd en overal over een snel en stabiel eigen WiFi netwerk. Middels een 4G verbinding of via een WiFi netwerk bent u verbonden met het internet. Zo kunt u op reis gebruik maken van uw eigen mobiele netwerk waarmee u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig kunt verbinden en optimaal kunt gebruiken. De Travel Vision 4G WiFi Connect is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken.

Antenne en router

De buitenunit van de Travel Vision 4G WiFi Connect is voorzien van krachtige GSM 3/4G en WiFi antennes. Deze kunnen de signalen optimaal ontvangen, versterken en distribueren. Het signaal wordt via een kabel doorgezet naar de router binnen in het voertuig. Met de router creëert u een eigen betrouwbaar en beveiligd WiFi netwerk voor al uw apparaten binnen en buiten uw voertuig, zo heeft u altijd een snelle en veilige internetverbinding.

Gebruiksvriendelijk

Met de Travel Vision 4G WiFi Connect kunt u eenvoudig verbinding maken met een (camping of gratis) WiFi netwerk. Is er geen WiFi netwerk beschikbaar? Dan maakt u verbinding met een lokaal GSM 3/4G netwerk. In de router kunt u hiervoor eenvoudig een simkaart plaatsen. Zo bent u altijd en overal, met al uw apparaten, verbonden met het internet.

Kwaliteit

De Travel Vision 4G WiFi Connect behoort tot de top in zijn segment. De toegepaste antennes, router, bekabeling en software zijn van de allerhoogste kwaliteit. Hiermee is de best mogelijke ontvangst gegarandeerd. De buitenunit is bestendig tegen alle weeromstandigheden en daarom perfect geschikt voor montage op camper, caravan of jacht.

De Travel Vision 4G-WiFi Connect is ontworpen om mobiele apparaten, mediaspelers en computers eenvoudig in verbinding te brengen met internet op verschillende manieren.

1. 3G/4G LTE GSM connectie
2. WiFi 2,4/5 Ghz repeater vanaf een externe wifi bron
3. Wan draadgebonden connectie

Gekoppelde Apparaten

De connectie van de mobiele apparaten, media spelers en computers met de router is zowel draadloos 2,4/5 Ghz WiFi als met een vaste netwerkkabel mogelijk.

Stationair en in beweging

De Travel Vision 4G-WiFi Connect is voorzien van een omnidirectionele antenne die uit alle richtingen signalen ontvangt en zendt.

En kan zowel stationair als in beweging gebruikt worden.

MiMo externe buitenantennes

De Travel Vision 4G-WiFi Connect maakt gebruik van 2×2 MiMo externe buitenantennes en is naast hoge snelheden ook geschikt om de zwakkere signalen te ontvangen van zowel de netwerkproviders 3/4G als een WiFi bron.

Travel Vision is een A-merk en levert producten die garant staan voor optimale kwaliteit en duurzaamheid.

Op onze producten geldt een garantietermijn van 2 jaar.

SPECIFICATIES

Ontvangst support: 3/4G GSM, WiFi draadloos , WAN draadgebonden

Omni directionele buitenantenne 2 x 2 MIMO GSM 3/4G & WiFi 2,4-5 Ghz

GSM Support: 3G / 4G LTE Cat.6 (max 300 Mbps download, 50 Mbps upload)
LTE-FDD: B1/B3/B5/B7/B8/B20/B28/B32
LTE-TDD: B38/B40/B41
WCDMA: B1/B3/B5/B8
Wireless Standaard: 802.11a/b/g/n/ac
Wireless Frequentie: 2.4 GHz, 5 GHz
Wireless Security: WPA, WPA2, WEB, AES
SIM Card Poort: Micro-SIM (Sim-Lock vrij)
Voeding: 12V DC (230-12 V adapter), 2 Amp. max
Max aantal WiFi Clients: tot 10 gelijktijdige connecties

Afmetingen buitenantenne: Ø 21 cm x H 14,5 cm
Gewicht buitenantenne : 1 kg

Afmetingen binnen-unit: L 16 cm x H 10 cm x D 5 cm
Gewicht binnen-unit : 0,5 kg

Bekabeling
Voedingskabel (meegeleverd)
Kabelboom met 4 x Coaxkabel 50 Ohm ( meegeleverd)