Uw eigen betrouwbare WiFi netwerk op reis

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook op reis wilt u graag een goede en betrouwbare internetverbinding. Hierbij wilt u het liefst niet afhankelijk zijn van een zwak WiFi netwerk op de camping of een slecht bereik van het mobiele netwerk.

De Travel Vision 4G WiFi Connect is de perfecte oplossing

Via een mobiele GSM verbinding of een WiFi netwerk is de Travel Vision 4G WiFi Connect continu verbonden met het internet en met de supersnelle Cat 6 router creëert u uw eigen beveiligd WiFi netwerk. Zo heeft u op reis altijd en overal de beschikking over uw eigen veilige WiFi netwerk waarmee u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig kunt verbinden met het internet, net zoals thuis.

Antenne en router

De Travel Vision 4G WiFi Connect bestaat uit een antenne-unit welke op het dak wordt gemonteerd en een snelle router die in het voertuig wordt geplaatst. De antenne-unit is voorzien van twee krachtige GSM 3/4G en twee WiFi antennes. Deze omni-directionele antennes zoeken continu om zich heen naar het beste signaal en doordat ze op het dak geplaatst zijn heeft u altijd de best mogelijke ontvangst. Met de snelle router creëert u een eigen beveiligd WiFi netwerk.

De buitenantennes werken tevens als een WiFi booster en zorgen voor een zeer sterk WiFi signaal in en rond de caravan of camper. Zo heeft u altijd de beschikking over uw eigen WiFi netwerk om uw apparaten te connecteren.

Gebruiksvriendelijk

Met de Travel Vision 4G WiFi Connect kunt u eenvoudig verbinding maken met een (camping) WiFi netwerk. Is er geen WiFi netwerk beschikbaar? Dan maakt het systeem verbinding met een lokaal GSM 3/4G netwerk. In de router kunt u hiervoor eenvoudig een simkaart plaatsen. Het apparaat is simlock vrij dus u kunt elke simkaart gebruiken. Zo bent u altijd en overal, met al uw apparaten, (maximaal 10) verbonden met het internet.

Alle instellingen, gebruikersinterface en software zijn Nederlandstalig en dat maakt het systeem zeer eenvoudig in gebruik.

Kwaliteit

De Travel Vision 4G WiFi Connect behoort tot de top in zijn segment. De toegepaste antennes, router, bekabeling en software zijn van de allerhoogste kwaliteit. Hiermee is de best mogelijke ontvangst gegarandeerd en daarom perfect geschikt voor gebruik in camper, caravan of jacht.

Prijs

De advies verkoopprijs van de Travel Vision 4G WiFi Connect bedraagt € 795,- en is verkrijgbaar bij onze dealers.

Bekijk Brochure

De Travel Vision 4G-WiFi Connect is ontworpen om mobiele apparaten, mediaspelers en computers eenvoudig in verbinding te brengen met internet op verschillende manieren. 

1. 3G/4G GSM connectie
2. WiFi vanaf een WiFi bron
3. Bekabelde connectie

Gekoppelde Apparaten

De connectie van mobiele apparaten, media spelers en computers met de router is zowel draadloos via WiFi  als met een vaste netwerkkabel mogelijk (3 netwerk aansluitingen)

Stationair en in beweging

De Travel Vision 4G-WiFi Connect is voorzien van  omnidirectionele antennes die uit alle richtingen signalen ontvangen en zenden.

Het systeem kan zowel stationair als in beweging gebruikt worden.

MiMo buitenantennes

De Travel Vision 4G-WiFi Connect maakt gebruik van vier MiMo (multiple input/multiple output) buitenantennes, twee antennes voor 3/4G GSM en twee antennes voor WiFi. Deze krachtige antennes zijn naast hoge snelheden ook zeer geschikt om de zwakkere signalen te ontvangen van zowel de netwerkproviders 3/4G als een WiFi bron.

Travel Vision is een A-merk en levert producten die garant staan voor optimale kwaliteit en duurzaamheid.

Op onze producten geldt een garantietermijn van 2 jaar.

SPECIFICATIES

Ontvangst support 3/4G GSM, WiFi draadloos repeater, WAN bekabeld
Buitenantenne: Omni directionele antenne 2 x 2 MIMO GSM 3/4G & WiFi 2,4-5 Ghz
Bekabeling 4 x 3 meter Coaxkabel LowLoss 50 Ohm
Afmetingen Ø 21 cm x H 14,5 cm < 1 Kg (Buiten antenne)
Router:
GSM: 3G / 4G LTE Cat.6 (max 300 Mbps download, 50 Mbps upload)
GSM Support
Frequentie-banden B1/B3/B5/B7/B8/B20/B28/B32
LTE-FDD B38/B40/B41
LTE-TDD B1/B3/B5/B8
WCDMA B1/B3/B5/B8
SIM Kaart slot Micro-SIM (Sim lock vrij)
WiFi draadloos:
WiFi draadloze Repeater 802.11a/b/g/n/ac
WiFi draadloos Accespoint 802.11a/b/g/n/ac
Max Wifi accespoint clients Tot 10 gelijktijdige connecties
Wireless Frequentie 2.4GHz, 5 GHz
Wireless Beveiliging WPA, WPA2, WEB, AES
Ethernet bekabeld:
LAN Poort 3x Gigabit
WAN/LAN Poort 1x Gigabit
Voeding 12V DC, 2 Amp. Max
Afmetingen/Gewicht L 16 cm x H 10 cm x D 5 cm, < 0,5 Kg

INSTRUCTIE VIDEO