Travel Vision E-Connect

E- CONNECT: VOLAUTOMATISCHE SCHOTELANTENNES VOOR MONTAGE OP HET DAK

Stabiel, robuust en bedieningsvriendelijk
De E-Connect schotelantennes zijn fraai vormgegeven, stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision E-Connect schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan. Bediening en updaten van de schotelantenne is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Travel Vision app op uw telefoon.

Voorgeprogrammeerd
Met één druk op de knop richt de Travel Vision E-Connect zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 3 voor Canal Digitaal.

Automatisch
De Travel Vision E-Connect schotelantennes zijn voorzien van DiSEqC technologie, hierdoor schakelt de schotel automatisch naar de juiste satelliet waarop de door u gekozen tv zender zich bevindt.

U kunt elke (HD) ontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control E-Connect. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

Travel Vision Connect
Bedienen van uw schotelantenne is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met de Travel Vision E-Connect schotels en onze mobiele app kunt u de schotel ook eenvoudig bedienen met uw smartphone. Ook het updaten van de schotel met nieuwe software is zeer eenvoudig. Er wordt een software update naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit automatisch in de schotel geladen. Geen ingewikkelde handelingen maar gewoon eenvoudig en automatisch zodat u altijd de laatste instellingen in uw schotel heeft.

Specificaties

E 65 Connect
Antenne 65 cm
Afmetingen (lxbxh) 92x88x19,5cm
Gewicht 12,5 kg
Voeding 12 ~ 24V DC
Voorgeprogrameerde satellieten 6
Software update via app of USB
DiSEqC aansturing ja
Auto Skew nee
Twin LNB nee
Automatische inklapbeveiliging ja
Garantie 2 jaar
E-85 Connect
Antenne 85 cm
Afmetingen (lxbxh) 96x98x19,5cm
Gewicht 14 kg
Voeding 12 ~ 24V DC
Voorgeprogrameerde satellieten 6
Software update via app of USB
DiSEqC aansturing ja
Auto Skew ja
Automatische inklapbeveiligingja Garantie2 jaar

AdviesprijzenAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

E 65  Connect 

€ 1.695,00

65 cm Schotelblad

App besturing

Single LNB 

6 voorgeprogrammeerde satellieten

Handmatige LNB skew

2 jaar Garantie

E 85 Connect 

€ 2.095,00

85 cm Schotelblad

App besturing

Single LNB

6 voorgeprogrammeerde satellieten

Automatische LNB Skew

2 jaar Garantie

Bekijk Brochure