Travel Vision mobiel IPTV

Eenvoudig en betaalbaar tv kijken via het mobiele netwerk

Leverbaar medio januari 2022

 

 

Uniek concept

Met mobiel IPTV introduceert Travel Vision een uniek concept, tv kijken via 4G in hoge kwaliteit met een laag dataverbruik.
Met de Travel Vision mobiele IPTV router kunt u naar uw favoriete (Nederlandse) zenders kijken, in maar liefst veertig Europese landen. TV kijken via het mobiele netwerk is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest!

TV kijken via het mobiele netwerk

Televisie kijken via een 3G/4G verbinding wordt steeds populairder. Om tv te kijken via een mobiele verbinding is naast de juiste apparatuur, een goede verbinding en een geschikt data-abonnement nodig. Een nadeel van tv kijken via een mobiele verbinding is dat het veel data verbruikt en zodoende kostbaar is. Zo verbruikt 1 uur televisiekijken of streamen via een mobiele verbinding in HD kwaliteit al gauw zo’n 3 GB* per uur. Daarbij komt dat de meeste “onbeperkte” data abonnementen in het buitenland gelimiteerd zijn tot maximaal 20-25 GB per maand.

*bron: Ziggo, KPN, T-mobile

Travel Vision mobiel IPTV; TV kijken in HD kwaliteit met een laag dataverbruik

Met Travel Vision IPTV ligt het dataverbruik voor televisie kijken in HD kwaliteit op slechts 0,6GB per uur, maar liefst zo’n 5 keer lager! Hierdoor wordt tv kijken via een mobiele 3G/4G verbinding een heel stuk voordeliger.

Hoe werkt het?

De Travel Vision mobiele IPTV router is voorzien van een vaste geïntegreerde simkaart met een uniek IP adres. Met deze speciaal geconfigureerde krachtige router kunt u een specifiek voor de Nederlandse markt samengesteld zenderpakket met 20 zenders ontvangen.

De maritieme versie van de Travel Vision mobiele IPTV router is voorzien van een krachtige omni directionele maritieme buitenantenne om een zo goed mogelijke GSM ontvangst te realiseren.

De Travel Vision mobiele IPTV router wordt met een HDMI kabel rechtstreeks op de tv aangesloten. Met slechts een druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening kunt u televisie kijken. U hoeft geen schotelantenne uit te richten, geen extra receiver te plaatsen en/of een Chromecast of Android box te plaatsen om tv signaal te streamen.

Uw eigen draadloze netwerk

Naast tv kijken kunt u de IPTV router ook gebruiken om uw eigen draadloze netwerk te maken. De gevoelige buitenantenne vangt het signaal van het mobiele netwerk moeiteloos op, ook als het signaal zwakker is. De krachtige router verspreidt vervolgens een WiFi signaal en hiermee creëert u uw eigen draadloze netwerk. Hiermee kunt u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig verbinden met het internet, net zoals thuis. 

Abonnement

Om het systeem te kunnen gebruiken heeft u een naast een tv- abonnement een data- abonnement nodig.

Bij installatie van het systeem wordt een EU data abonnement geactiveerd met een looptijd van 2 jaar. Dit abonnement kost €129 per jaar en is inclusief 25 GB data per jaar. Deze 25 GB blijft een jaar geldig en hiermee kunt u maar liefst 42 uur tv kijken. Extra maandelijkse databundels kunt u eenvoudig online bijbestellen tegen zeer voordelige tarieven.

Het bijbehorende tv abonnement is verkrijgbaar vanaf € 12,50 per maand bij een jaarabonnement. Voor een aaneengesloten periode van 3 maanden betaalt u €15 en voor een losse maand betaalt u €17,50. Zo kunt u zelf de looptijd bepalen en betaalt u nooit teveel.

De prijs voor het Maritiem Travel Vision mobiel IPTV systeem (inclusief maritieme antenne)  bedraagt €1.925,-

Voordelen Travel Vision mobiel IPTV

• TV kijken in HD kwaliteit
• Nederlands zenderpakket
• Zeer eenvoudig in gebruik
• Laag dataverbruik
• Krachtige buitenantenne
• Uw eigen WiFi netwerk
• Overal internet
• Voordelige databundels

Bekijk Brochure

Zender overzicht

Travel Vision IPTV biedt de volgende 20 zenders

nr zender nr zender
1 NPO 1 11 FOX
2 NPO 2 12 SBS 9
3 NPO 3 13 RTL Z
4 RTL 4 14 één
5 RTL 5 15 Canvas
6 SBS 6 16 Ketnet
7 RTL 7 17 Comedy Central
8 Veronica 18 National Geographic
9 Net5 19 Spike
10 RTL 8 20 24 Kitchen

Voordelige databundels

Extra databundels kunt u tegen een zeer voordelig tarief aanschaffen.

Extra EU databundel Prijs
5GB € 8,50
10GB € 16,00
25GB € 39,00
50GB € 55,00
100GB € 75,00

Gekoppelde Apparaten

De connectie van mobiele apparaten, media spelers en computers met de router is draadloos via WiFi  mogelijk

Stilliggend en tijdens de vaart

De Travel Vision Mobiel IPTV is voorzien van een omnidirectionele Maritieme GSM antenne die uit alle richtingen signalen ontvangt en zend.

Het systeem kan zowel stilliggend als tijdens de vaart gebruikt worden.

MiMo buitenantenne

De Travel Vision Mobiel IPTV maakt gebruik van een MiMo Maritieme buitenantenne, en twee binnen antennes voor WiFi gemonteerd op de binnenrouter.

De buitenantenne is voorzien van een vaste 2 meter dubbele coax kabel met aansluitconnectoren voor de binnen router.

De montage is via een beugel met 1”- 14 TPI draad, of met meegeleverde paalbeugel

Travel Vision is een A-merk en levert producten die garant staan voor optimale kwaliteit en duurzaamheid.

Op onze producten geldt een garantietermijn van 2 jaar.

SPECIFICATIES