Travel Vision mobiel IPTV

Internet en tv kijken in heel Europa

Uniek concept

Met mobiel IPTV introduceert Travel Vision een uniek concept om via internet tv te kijken. Met Travel Vision mobiel IPTV kunt u naar uw favoriete Nederlandse zenders kijken, in maar liefst veertig Europese landen. TV kijken via internet is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest!

Hoe werkt het?

De Travel Vision mobiele IPTV router is voorzien van een geïntegreerde simkaart met bijbehorend abonnement. Met deze krachtige router kunt u een specifiek voor de Nederlandse markt samengesteld zenderpakket ontvangen.

Deze zenders worden door ons rechtstreeks naar de router uitgezonden zodat u zelf niet hoeft te streamen. U sluit de router met een HDMI kabel aan op de tv en met slechts een druk op de knop van de meegeleverde afstands-bediening kunt u televisie kijken.

De Travel Vision mobiele IPTV router wordt in het voertuig ingebouwd. Op het dak van het voertuig wordt een buitenantenne gemonteerd, voorzien van krachtige omni directionele antennes om een zo goed mogelijke GSM ontvangst te realiseren.

Internet tv kijken met een 5 keer lager dataverbruik

Een nadeel van tv kijken via een mobiele internetverbinding is dat het zeer veel data verbruikt en zodoende kostbaar is. Zo verbruikt 1 uur televisiekijken of streamen via een mobiele internetverbinding in HD kwaliteit 3 GB* per uur. Daarbij komt dat “onbeperkte” data abonnementen in het buitenland gelimiteerd zijn en bij het bereiken van de limiet extra (dure) bundels moeten worden bijgekocht.

Met Travel Vision IPTV ligt het dataverbruik voor televisie kijken in HD kwaliteit op slechts 0,6GB per uur, maar liefst 5 keer lager! Hierdoor wordt tv kijken via internet een heel stuk voordeliger.

*bron: Ziggo, KPN, T-mobile

Uw eigen draadloze netwerk

Naast tv kijken kunt u de IPTV router ook (tegelijk) gebruiken om uw eigen draadloze netwerk te maken. De buitenantennes vangen het signaal van het mobiele GSM netwerk moeiteloos op, ook als het signaal zwakker is. De router verspreidt vervolgens een WiFi signaal en zo creëert u uw eigen draadloze netwerk.

Hiermee kunt u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig verbinden met het internet, net zoals thuis. Zo heeft u op reis altijd en overal de beschikking over uw eigen WiFi netwerk en bent u niet afhankelijk van het vaak zwakke camping WiFi signaal.

Abonnement

Bij ingebruikname van het systeem wordt een EU data-abonnement geactiveerd met een looptijd van 2 jaar. Dit abonnement kost €129 per jaar en is inclusief een jaarlijkse startbundel van 25GB en 6 maanden tv abonnement.

Deze 25 GB blijft een halfjaar geldig en is goed voor zo’n 42 uur tv kijken. Extra maandelijkse databundels kunt u eenvoudig online bijbestellen tegen zeer voordelige tarieven.

De prijs voor het Travel Vision mobiel IPTV systeem bedraagt €1.695,-

Voordelen Travel Vision mobiel IPTV

  • TV kijken in HD kwaliteit
  • Nederlands zenderpakket
  • Uw eigen WiFi netwerk
  • Overal internet
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Laag dataverbruik
  • Voordelige databundels
  • Krachtige buitenantennes
Bekijk Brochure

Zender overzicht

Travel Vision IPTV biedt de volgende 15 zenders

nr zender nr zender
1 NPO 1 11 SBS 9
2 NPO 2 12 NET 5
3 NPO 3 13 één
4 RTL 4 14 Canvas
5 RTL 5 15 Ketnet
6 RTL 7
7 RTL 8
8 RTL Z
9 SBS 6
10 Veronica

Voordelige databundels

Extra databundels kunt u tegen een zeer voordelig tarief aanschaffen. Deze databundels zijn een maand geldig.

Extra EU databundel Prijs
6GB € 11,00
15GB € 24,00
25GB € 37,50
50GB € 65,00
   

Een extra maand tv-pakket kost €9,95

Gekoppelde Apparaten

De connectie van mobiele apparaten, media spelers en computers met de router is draadloos via WiFi  mogelijk

Stationair en in beweging

De Travel Vision Mobiel IPTV is voorzien van  omnidirectionele antennes die uit alle richtingen signalen ontvangen en zenden.

Het systeem kan zowel stationair als in beweging gebruikt worden.

MiMo buitenantennes

De Travel Vision Mobiel IPTV maakt gebruik van vier MiMo buitenantennes, twee antennes voor 3/4G GSM en twee antennes voor WiFi. Deze krachtige antennes zijn naast hoge snelheden ook zeer geschikt om de zwakkere signalen te ontvangen van de netwerkproviders 3/4G .

Travel Vision is een A-merk en levert producten die garant staan voor optimale kwaliteit en duurzaamheid.

Op onze producten geldt een garantietermijn van 2 jaar.

SPECIFICATIES