Travel Vision Smartfind

DE TRAVEL VISION SMARTFIND IS DE MEEST EENVOUDIG IN TE STELLEN HANDMATIGE SATELLIETSCHOTEL. IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN KUNT U TV KIJKEN OP DE CAMPING.

ALLEEN GESCHIKT VOOR ASTRA 1 & ASTRA 3 VOOR CANALDIGITAAL/TV-VLAANDEREN

VOORDELEN TRAVEL VISION SMARTFIND

De SmartFind heeft een Duo LNB voor gelijktijdige ontvangst van de Astra 1 en Astra 3 satellieten, hiermee heeft u alle zenders van Canal Digitaal binnen handbereik. De smartfind is niet geschikt voor andere satellieten!

  • De SmartFind wordt in Nederland geproduceerd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige en degelijke materialen.
  • Voorzien van een hoogwaardig 65cm schotelblad, gemaakt van kunsthars en glasfiber, dit zorgt voor een optimale ontvangst en voorkomt deuken in het blad.
  • De SmartFind staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.
  • Werkt met alle SD en HD satelliet ontvangers.
  • Gemakkelijk op te bergen en te vervoeren in optioneel verkrijgbare draagtas.
  • Gewicht (incl. statief) 5,2 kg.
  • 2 jaar volledige garantie.

Adviesverkoopprijs Travel Vision SmartFind €299,-

Stap 1 De schotel waterpas zetten

U plaatst de schotel met behulp van het meegeleverde kompas in de richting van het Zuiden. Daarna zet u niet het statief maar de uitrichtingseenheid eenvoudig en gemakkelijk waterpas.

Stap 2 De juiste hoogte instellen

Met behulp van de hendel stelt u eenvoudig en zeer precies de juiste hoek van de schotel in. Deze kunt u aflezen op de gradenboog.

Stap 3 De juiste richting instellen

U hoeft nu alleen nog maar de juiste richting in te stellen. Dit kunt u eenvoudigweg doen door de schotel van links naar rechts te bewegen. Zodra u de satelliet heeft gevonden fixeert u de schotel door het vastdraaien van de draaiknop.