Travel Vision TVA Connect

TVA CONNECT: VOLAUTOMATISCHE SCHOTELANTENNES VOOR MONTAGE OP HET DAK

Stabiel, robuust en bedieningsvriendelijk
De TVA schotelantennes zijn stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision TVA schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan. Bediening en updaten van de schotelantenne is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Travel Vision app op uw telefoon.

Voorgeprogrammeerd
Met één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 3 voor Canal Digitaal.

Automatisch
De Travel Vision TVA schotelantennes zijn voorzien van DiSEqC technologie, hierdoor schakelt de schotel automatisch naar de juiste satelliet waarop de door u gekozen tv zender zich bevindt.

U kunt elke (HD) ontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

Travel Vision Connect
Bedienen van uw schotelantenne is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met de Travel Vision Connect schotels en onze mobiele app kunt u de schotel ook eenvoudig bedienen met uw smartphone. Ook het updaten van de schotel met nieuwe software is zeer eenvoudig. Er wordt een software update naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit automatisch in de schotel geladen. Geen ingewikkelde handelingen maar gewoon eenvoudig en automatisch zodat u altijd de laatste instellingen in uw schotel heeft.

Specificaties

TVA 65 Connect
Antenne 65 cm offset
Afmetingen (lxbxh) 87x66x19cm
Gewicht 12,5 kg
Voeding 12 ~ 24V DC
Voorgeprogrameerde satellieten 6
Software update via app of USB
DiSEqC aansturing ja
Auto Skew nee
Twin LNB nee
Automatische inklapbeveiliging ja
Garantie 2 jaar
TVA 80 Connect
Antenne 80 cm offset
Afmetingen (lxbxh) 104x82x21cm
Gewicht 14 kg
Voeding 12 ~ 24V DC
Voorgeprogrameerde satellieten 6
Software update via app of USB
DiSEqC aansturing ja
Auto Skew ja
Twin LNBja
Automatische inklapbeveiliging ja
Garantie 2 jaar

AdviesprijzenAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

 TVA 65  Connect 

€ 1.695,00

65 cm Schotelblad

App besturing

Single LNB 

6 voorgeprogrammeerde satellieten


Handmatige LNB skew

2 jaar Garantie

TVA 80 Connect 

€ 2.095,00

80 cm Schotelblad

App besturing

Twin LNB

6 voorgeprogrammeerde satellieten

Automatische LNB Skew

2 jaar Garantie

Bekijk Brochure